Russia Instant Booking.com
Korisničko ime / e-mail adresa

Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Nije član?  Prijavite se ovdje
Hoteli?  Stvaranje besplatni račun
Partnerski programi Povezati Russia Instant Booking usluge platnog prometa Rezervacija motora
 

Affiliate program

 
Početna

Rad s nama

Dodajte svoj hotel

Booking engine

Upravitelja kanala

Affiliate program

Link to Us

Postanite AffiliatePostanite Affiliate

Što je korist od ulaska affiliate program s Russia Instant Booking

Vrlo jednostavno, možete zaraditi povjerenstava najviše dobiti od prometa generira vaše web stranice. Ostvaruju svoj promet nudeći posjetiteljima vaše web stranice visoke kvalitete smještaja rezervacije usluga. Naš affiliate programi su lakše raditi s (se postaviti u manje od 10 minuta slijedeći upute u nastavku). A, naš affiliate programi mogu se prilagoditi na Vašu web stranicu, i kako bi zadovoljili vaše specifične ciljeve i potrebe.

Industrije najviše provizije stope na raspolaganju za affiliate program.
Besplatno se pridružiti.
Naša seemless tehničke integracije je brzo i jednostavno implementirati. Možemo čak ga instalirati za vas prema vašoj želji.
Za najjednostavniji provedbu (dobiti postaviti u roku od nekoliko minuta) nudimo neograničen izbor custom linkove i bannere na vaše web stranice.  Affiliate Program Linkovi
Zaradite provizije do 30 dana. Naši kolačići će pratiti posjete i rezervacije čak i 30 dana nakon prvog posjeta.
Izvješća će pratiti Vašu zaradu i Vam reći koliko je točno rezervacije su iz vaše web stranice posjetitelja.
Naš globalni brand se poštuje i kvalitetnu uslugu. To equates na gnjavažu besplatno rezervacije i povjerenstava za vaše web stranice.
Sučelje je višejezični i multi-valutni. To znači da ćete zaraditi više povjerenstava koje privlače posjetitelje iz više različitih svjetskoj publici.

Affiliate program sa Instant World Booking može implementirati na svoje web stranice u manje od 10 minuta. Međutim, imamo niz mogućnosti koje mogu zadovoljiti najsofisticiraniji potrebama naših partnera. Na primjer, ako želite u potpunosti kontrolirati svoje korisnike iskustva, vi svibanj želite bijela program naljepnicu. Bijela Program oznaka će vam omogućiti da domaćin svoje rezervacije usluga, uključujući tisuće pojedinačnih smještaja koji se mogu pridržana izravno na Vašoj web lokaciji. Naš XML učinkovito rješenje omogućit će vam da brzo provesti bijelom etiketom program (pogledajte Metoda 5 u nastavku).

Molimo pogledajte opcije dolje da odaberete koji je način najbolji za vas.


Metoda 1  -  Affiliate Program linkove i bannere, najjednostavniji način za postati affiliate

Širok raspon tekstualnih linkova, gumbi i bannera su dostupni kako bi unaprijedili Vaše stranice, povećanje stope pretvorbe i povećati svoj prihod. Zaradite 25% provizije počevši danas. To je najviša stopa provizije na raspolaganju za smještaj program affiliate uz automatsko postavljanje.

Russia Instant Booking nudi najjednostavniji i najbrži način da biste započeli s affiliate program. Nema prijave, a ne morate čekati predstavnika iz neke druge zemlje kako bi Vas kontaktirali. Možete sami postaviti, i stvara svoj affiliate linkove mogu uzeti manje od 10 minuta. Sve što trebate je e-mail adresu, tako da možemo pratiti Vaše rezervacije i prihoda, i slati izvješća za vas.

Kreirajte svoj affiliate linkove upravo sada. Idi na Affiliate Program Linkovi


Metoda 2  -  Za hotel web stranice

Ako posjedujete ili upravljati hotel, hostel ili B & B, affiliate program može značiti instaliranja novog Rezervacija motor na vaše web stranice. Vi zaraditi prihod od depozita prikupljenih vaše rezervacije motora.  Russia Instant Booking nudi najniže cijene za rezervacije motor na vaš hotel web stranice.

Ako trebate novi on-line rezervacijski sustav, ili samo želite naučiti kako uštedjeti novac i povećati profit sa novim on-line rezervacijski sustav, idite na Rezervacija motora za vaš hotel, hostel, ili B & B website

Naravno, ako posjedujete hotelu, a želite zaraditi više prihoda od omogućuje da Vaši posjetitelji knjiga druga mjesta u vašoj regiji, državi, ili oko svijeta, provjeriti jedan od naših affiliate program metode.


Metoda 3  -  Quick Search Bar

Quick Search Bar je pogodan za gotovo sve web stranice, a također može biti proveden u roku od nekoliko minuta. Ovaj affiliate program ima mali komad HTML koda koje mogu biti umetnute na svoju početnu stranicu, ili čak sve stranice na Vašoj web lokaciji. Kod prikazuje atraktivan search bar da integrira savršeno sa vaše web stranice. To je višejezični, a omogućuje gotovo sve vaše web stranice posjetitelja rezervirati smještaj putem naših pouzdanih sučelja. Mi smo čak i pratiti svojim posjetiteljima 'klikovi s našim cookie tehnologiju, omogućujući vam da zaradite proviziju, čak i ako posjetitelj vraća do 30 dana kasnije napraviti rezervaciju.

Započnite danas, i zaraditi 25% provizije. To je najviša stopa provizije na bilo koji affiliate program sa samo 10 minute za postavljanje.

Metoda 3     "Quick Search Bar"    Upute za instaliranje


Kliknite ovdje za demo
Postavite svoj affiliate program u nekoliko minuta. Sve što trebate je upravo ovdje.

Sa brzo pretraživanje bar, posjetitelja na Vaše web stranice mogu brzo tražiti hotela i drugih smještajnih izravno s početne stranice, ili bilo koju stranicu na Vašoj web lokaciji. Korisnik je predstavljen atraktivan i elegantan okvir za pretraživanje koji omogućuje im da se naći i rezervirati putovati bilo gdje u svijetu. Oni mogu odabrati njihov maternji jezik desno od svoje početne stranice. Možete odabrati početni zadani jezik koji će se prikazati, maksimiziranje integraciju sa vaše web stranice.

Pomoću ove metode, možete izabrati lokaciju na web stranici gdje želite umetnuti traku za pretraživanje. Morate biti spremni ažurirati HTML koda Vaše web stranice.

Korak 1:  Odaberite boju pozadine mjesto gdje search bar će biti umetnuta.Korak 2:  Odaberite zadani jezik za pretraživanje traku.Korak 3:  Unesite svoju e-mail adresu, koju ćemo koristiti za praćenje vašeg affiliate provizije.Korak 4:  Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu. Kopirajte sve koda, i pobrinite se da je umetnut točno gdje želite search bar da se pojavi. Budite oprezni da ne promijenite broj osim ako točno znate što radite, jer to može utjecati na rad vašeg affiliate program.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist.php?&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Book bed and breakfasts - Popularna mjesta za boravak - Russia Instant Booking" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="http://www.hosteltraveler.com/cheapest-hostels.php" target="_blank" title="Book cheap hotels, hostels and B&amp;B's" style="vertical-align:top;"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Hotel reservations"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->Korak 5:  (Opcionalno, samo za napredne korisnike)  Ako znate kako napisati svoj HTML kod, možete prilagoditi svoj obrazac za pretraživanje na gotovo bilo koji format koji želite. Ako se odlučite pisati svoj vlastiti oblik, preskočite korak 4, i početi s osnovnim HTML je prikazano u nastavku.


Metoda 4  -  Bijela kuća Search Bar

To je bijela oznaka verzija Quick Search Bar (vidi metoda 3). Ova bijela naljepnica affiliate program uključuje mali dio HTML koda koje mogu biti umetnute na svoju početnu stranicu, i bilo koju stranicu na Vašoj web lokaciji. Kod prikazuje atraktivan search bar da integrira savršeno sa vaše web stranice. To značajke sve prednosti Metoda 3. Međutim, to uključuje i dodatnu korist bijelih oznaka oblikovanja. To znači da Vaša web grafika i format su sačuvane na sve rezervacije stranicama. Kao i Metoda 3, to je višejezični, a omogućuje gotovo sve vaše web stranice posjetitelja rezervirati smještaj putem naših pouzdanih sučelja. Mi smo čak i pratiti svojim posjetiteljima 'klikovi s našim cookie tehnologiju, omogućujući vam da zaradite proviziju, čak i ako posjetitelj vraća do 30 dana kasnije napraviti rezervaciju.

Započnite danas, i zaraditi 25% provizije.  Da biste započeli, kontaktirajte nas na postavljanje affiliate računa.  Kontaktirajte nas

Metoda 4     "Bijela kuća Search Bar"    Upute za instaliranje


Kliknite ovdje za demo
Postavite svoj affiliate program u nekoliko minuta. Sve što trebate je upravo ovdje.

S ovim "white label" affiliate program, vaše web stranice je brand je očuvana kroz proces rezervacije.  Sa brzo pretraživanje bar, posjetitelja na Vaše web stranice mogu brzo tražiti hotela i drugih smještajnih izravno s početne stranice, ili bilo koju stranicu na Vašoj web lokaciji. Korisnik je predstavljen atraktivan i elegantan okvir za pretraživanje koji omogućuje im da se naći i rezervirati putovati bilo gdje u svijetu. Oni mogu odabrati njihov maternji jezik desno od svoje početne stranice. Možete odabrati početni zadani jezik koji će se prikazati, maksimiziranje integraciju sa vaše web stranice.

Pomoću ove metode, možete izabrati lokaciju na web stranici gdje želite umetnuti traku za pretraživanje. Morate biti spremni ažurirati HTML koda Vaše web stranice.

Korak 1:  Odaberite boju pozadine mjesto gdje search bar će biti umetnuta.Korak 2:  Odaberite zadani jezik za pretraživanje traku.Korak 3:  Unesite svoj ID affiliate. Prvo morate nas kontaktirati za dobivanje vaš affiliate ID.Korak 4:  Kopirajte i zalijepite sljedeći HTML kod na svoju web stranicu. Kopirajte sve koda, i pobrinite se da je umetnut točno gdje želite search bar da se pojavi. Budite oprezni da ne promijenite broj osim ako točno znate što radite, jer to može utjecati na rad vašeg affiliate program.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist_white.php?af=myhotel2.com&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Reserve Hotels and Hostels - Popularna mjesta za boravak - Russia Instant Booking" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="http://www.instantworldbooking.com/cheapest-hotels.php" target="_blank" title="Cheap Hostel reservations" style="vertical-align:top;"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Reserve hostels"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->Korak 5:  (Opcionalno, samo za napredne korisnike)  Ako znate kako napisati svoj HTML kod, možete prilagoditi svoj obrazac za pretraživanje na gotovo bilo koji format koji želite. Ako se odlučite pisati svoj vlastiti oblik, preskočite korak 4, i početi s osnovnim HTML je prikazano u nastavku.


Metoda 5  -  Bijela kuća Affiliate program s neograničenom Personalizacija

Za potpunu kontrolu nad svojim korisnicima iskustva, odaberite punu bijelu naljepnicu rješenje. White label Affiliate program vam omogućuje da uključite gotovo sve informacije o tisućama hotelima direktno na vaše web stranice. Možete uvesti ove informacije s učinkovitim XML feedove. Vi kontrolirate kako korisnici navigaciju i pretraživanje vašeg web stranicu, i na kraju izabrati hoteli rezervirati. Rezervacije su tada potvrdili pomoću naše sigurnog sučelja, prilagođene da odgovaraju Vašoj web lokaciji.

Da biste započeli, kontaktirajte nas na postavljanje affiliate računa.  Kontaktirajte nas

Tko može koristiti bijelu naljepnicu affiliate program ili booking engine?
Svatko s web stranice, i sposobnost za rad s XML datoteke, može provesti bijelo program oznaku affiliate na njihovim web stranicama. Bijela rješenje oznaku uvelike može poboljšati profitabilnost vaše web stranice.

Hosting katalog hotela.  Ako ste domaćin katalog hotela ili upravljati udruge smještaj, našu rezervaciju motor se može provesti za online rezervacije sposobnost za vaše web stranice. Ovo je važna sposobnost koja uvelike može povećati profitabilnost Vaše internet prisutnosti. On također može povećati vrijednost vaše hotela partnerstva.
Putničke usluge web  Ako imate travel web stranice, ili bilo koje web stranice s lokalnih ili regionalnih usluga, katalog hotela može nadopuniti vašu trenutnu ponudu. Ponuditi više usluga za svoje posjetitelje uključujući hotelske rezervacije sposobnost na vaše web stranice.
Hotelskih lanaca.  Ako upravljate lanac hotela, odnosno hotela udruge, možete domaćin rezervacije za sve svoje nekretnine na vaše web stranice. To će uvelike povećati učinkovitost i vrijednost vaše suradnje sa svakom hotelu.
Hotel Assocations.  Ako ste hotelu udruga, mogućnost online rezervacije za svaku od Vaših hotela direktno na vaše web stranice. Osim toga, svaka hotelska ponuda sposobnost prihvatiti instant rezervacije vlastite web stranice. Spektar usluga koje nudimo, uključujući i marketinške, plaćanja i rezervacije motora, može svaki povećati dobit od vašeg hotela članova. Do koje nude ove usluge po vrlo niskim troškovima za vaše hotele, vrijednost članstva udruge ide gore. Maximize puni potencijal vaše udruge's website uključujući bijelu naljepnicu affiliate program na vaše web stranice.

Za napredne korisnike, provedba bijelom etiketom affiliate program pomoću XML tehnologije je relativno brz i jednostavan. Mi može savjetovati i pomoći vam s sva provedbe koraka. Jednom dovršen, imat ćete potpunu kontrolu i pristup za pretraživanje i rezervacije vaših nekretnina na vaše web stranice. Ili, pristup našim inventar tisuća svojstava za izravno uključivanje na Vašoj web stranici.

Provjerite kako su naši bijelom etiketom affiliate program može izgledati na Vašoj web stranici.  Pogledajte Affiliate Program demo

Rad s našim bijelom etiketom affiliate program zahtijeva korisnički račun, pa kontaktirajte nas već danas da biste započeli.  Kontaktirajte nas

Saznajte više o našim XML implementacije.  Pogledajte XML API Vodič

RussiaInstantBooking Linkovi:    Russia Instant Booking Početna  |   Podrška  |   Predloži hotela  |   Traži Hoteli  |   Hotel Recenzije  |   Napišite recenziju  |   Gost Prijava-u  |   Pretplatite se na newsletter  |   Odjava   |  Pridružite nam se na Facebook-u   |     |  Pratite nas na Twitteru   |     |  
Koristeći naše usluge:    Uvjeti & Uvjeti  |   Privatnost i Sigurnosna politika  |   Kako to radi  |   Dodaj svoje Hotel  |   Rad s nama  |   Rezervacija motora   |   Upravljanje Channel   |   Partnerski programi   |   Link to Us   |   Uplate sustav   |   Front Desk Software   |   Splitu
Instant World Booking Globalan:    Russian Hoteli  |   Russian Jeftini Hosteli  |   Russian Jeftini Bed & doručak