Russia Instant Booking.com
Gebruikersnaam / E-mailadres

Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Nog geen lid?  Meld u hier aan
Hotels?  Maak een gratis account
Affiliate Programma Te koppelen aan Russia Instant Booking betaaldiensten reservering motor
 

Booking engine

 
Homepage

Werken bij ons

Voeg Hotel

Booking engine

Channel manager

Affiliate programma

Link naar ons

Reservatie motoren voor hotel websitesReservatie motoren voor hotel websites

Waarom kiezen Instant World Booking voor een reservering van uw website motor?

Heel eenvoudig, Instant World Booking biedt meer maatwerk voor uw website, flexibiliteit met de deposito's en betalingen, en makkelijker in te stellen. Beter nog, het is goedkoper dan een oplossing kunt u elders vinden. We zullen het zelfs installeren voor u zonder kosten. Kijk dan op andere reserveringssystemen voor uw website, dan vergelijken met Instant World Booking.

Alleen Instant World Booking biedt een "Best Economics Garantie". Als u overweegt een andere dienst met vergelijkbare functies, laat het ons weten. Wij garanderen dat we dezelfde (en meestal beter) dienst te leveren tegen een lagere prijs. Waarom niet verhogen van uw winst vandaag?

Al een booking engine hebben voor uw hotel, B & B of hostel website?

Informeer nu naar onze speciale kortingen wanneer u vandaag van een concurrerende aanbieder.  Contacteer ons

Bekijk onze Booking Engine Demo's

Soms is een beeld zegt meer dan duizend woorden. Elke demo een steekproef homepage voor een hotel. Hoewel deze zijn fictieve hotels, zie je meteen de kracht van onze volledig geïntegreerde reserveringssysteem.  Immers, een reserveringssysteem is meer dan alleen een "Boek nu" knop. Stel je de onbeperkte aanpassingsmogelijkheden en integratiemogelijkheden voor uw eigen website. Toch zijn deze implementaties zijn uiterst eenvoudig te implementeren.

Demonstratie 1    "Snel"
klik hier
Demonstratie 2    "Simpel"
klik hier
Demonstratie 3    "Elegant"
klik hier

Wat is de laagste prijs voor een volledig aanpasbare reserveringssysteem voor uw website?

Instant World Booking heeft het antwoord: 1.9%.  Vergelijk met tarieven van ten minste 5% of meer (percentage van de totale reservering waarde) voor vrijwel alle concurrerende aanbieders. Dat is minimaal 60% besparing gewoon door te kiezen voor Instant World Booking.

Flexibele prijsopties voor elk budget en service level


IWB KostenStorting klantIWB FeaturesAndere providers
< 1.9%<= 8%Voor sommige eigenschappen, kan op maat prijzen zijn gestructureerd, wat resulteert in een bijna kosteloze oplossing.Niet beschikbaar.
1.9%8%Typische budget optie.
Basic begroting booking engine met alle functies die worden aangeboden in demo's
Andere providers rekenen hogere kosten (ten minste 5% -10% of meer) voor een budget serviceniveau.
5%35%Meest populaire optie.
Hogere klant deposito's verhogen de veiligheid van uw reserveringen.

De volledige No-show (niet aan te komen) en annulering bescherming.
Niet beschikbaar.

Andere providers rekenen dit veel voor een lager serviceniveau (zie typische budget optie).

Andere providers kan verzamelen meer dan 10% aanbetaling.
> 5% >= 50%Verzamel hogere aanbetaling bedragen van uw klanten.

De volledige No-show (niet aan te komen) en annulering bescherming.
Niet beschikbaar.

Andere providers kan verzamelen meer dan 10% aanbetaling.

Wij zijn actief in alle toeristische markt en regio op aarde. Wij erkennen dat onze hotel partners de behoeften, budgetten en verfijning sterk uiteenlopen.  Dit is waarom wij bieden flexibele prijsstelling. Ons reserveringssysteem kan worden gepersonaliseerd met uw budget. Zie de tabel voor voorbeelden. Contacteer ons vandaag nog om specifieke prijzen te krijgen voor uw website.  Contacteer ons

Meer vragen over prijzen en service


Wat bedoel je met "bijna kosteloze oplossing"?

Zoals gezegd, onze diensten en tarieven zijn zeer aanpasbaar. Dit betekent dat wij uw reservering kunnen de kenmerken en trends bekijken, en stellen een specifieke vergoeding structuur die u geld kunnen besparen. In veel gevallen uw kosten kunnen aanzienlijk lager zijn dan onze laagste nominale tarief van 1,9%. Dit telt op tot aanzienlijke besparingen over een concurrerende aanbieder. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte.

Zijn mijn klanten servicekosten in rekening gebracht?

Uw booking engine geen geld van uw klanten een service fee, tenzij je dat wilt. Klantenservice vergoedingen worden nooit nodig zijn voor uw booking engine. Servicekosten worden gewoon een optionele functie die kan worden gebruikt om uw kosten te verlagen.

Kan ik nog steeds al mijn andere diensten van derden en software als ik deze online boekingssysteem voor mijn website?

Ja. In tegenstelling tot andere aanbieders, die vereisen dat u hun CMS, beschikbaarheid agenda's, beheer van onroerend goed of andere receptie software te gebruiken, Instant World Booking heeft geen dergelijke eis. Als u gebruik maken van onze booking engine, kunt u geld besparen, en toch gebruik maken van alle de andere diensten en providers die u wilt.

Moet ik naar andere diensten of software te gebruiken door Instant World Booking?

Nee, maar, neem dan gerust bekijk ook onze andere marketing, online reserveringen en betalingen diensten.

Wat is volledige No-show (niet aan te komen) en Annulering bescherming?

Wij bieden deze belangrijke functie, zodat je nooit zorgen te maken over annuleringen of klanten die niet aankomen. Deze garantie is niet beschikbaar van een andere provider. Deze functie garandeert u nog steeds worden betaald zelfs als een gast niet opdagen, of annuleert laat. U kunt kiezen uw eigen flexibele annuleringsvoorwaarden. U kunt kiezen voor een annulering boete bedrag dat u wenst, tot 100% van de geïnde bedrag, en een opzegtermijn van maximaal 90 dagen voor check-in. Voor de no-shows (niet aan te komen), ontvangt u de volledige betaling van de verzamelde bedrag, verminderd met commissies.

Hoe krijg ik mijn borg betalen?

U kiest. Handige betaling opties die momenteel onder meer 1) Bank wire, 2) EFT - elektronische overdracht van kapitaal, 3) PayPal, 4) Bank cheque luidend in uw eigen valuta, en 5) Rechtstreekse storting op een Amerikaanse Bank. Deze flexibele opties kunt u uw geld te ontvangen, hetzij elektronisch of door fysieke levering.

Welke speciale kortingen zijn beschikbaar als schakel ik vandaag van een concurrerende aanbieder?

Wij willen dat u weet hoe makkelijk het is om geld te besparen door niet te veel betalen. Als u momenteel gebruik maken van een concurrerende booking engine, laat het ons weten. We bieden niet alleen een lagere prijs, maar we geven u ook een bijzondere stimulans om te schakelen vandaag. Vergeet niet, wanneer u overschakelt naar Instant World Booking, kunt u nog steeds gebruik maken van al uw andere diensten van derden.

Hier krijg je een nieuwe Booking Engine voor uw website vandaag.   Volledig geïntegreerd - Meer functies - Lagere

Als u hebt bekeken de demo's en informatie hierboven, weet je al dat je meteen geld kunt besparen, verhoging van ROI (return on investment) en het verbeteren van de functionaliteit van uw website met een geavanceerde booking engine. Er is absoluut geen verplichting om te proberen onze online reserveringen voor uw website, en zonder kosten voor getting zetten. Als u niet tevreden zijn, laat het ons weten.

Nog niet overtuigd? Alleen Instant World Booking biedt al deze unieke eigenschappen en voordelen:


1.Meertalig - Laat klanten om met u te reserveren in hun eigen taal. Zelfs onder andere meertalig functionaliteit direct op je eigen homepage (zie Demo 1)
2.Multi-currency - Klanten kunnen de tarieven en vergoedingen in hun eigen valuta voor reserveren. Dit verhoogt vertrouwen en vermindert de kans op verwarring over de kosten.
3.Bescherming tegen no-shows (niet aan te komen) en annuleringen - Verhoog de veiligheid van uw reservering met gegarandeerde deposito betalingen. Nooit meer zorgen te maken over te late annulering of gasten die niet komen opdagen.
4.Meerdere betalingsmethoden - U kiest zelf hoe u uw betalingen te ontvangen? Wij bieden meerdere elektronische betaalmethoden die het gemakkelijker maken om uw geld te ontvangen, in vrijwel elke regio van de wereld.
5.Totale integratie met uw website - Ons reserveringssysteem is volledig aan te passen om met uw website te integreren op een manier die u wilt. Zie de demo's hierboven voor voorbeelden.
6.Gratis setup en installatie hulp - Heb je hulp nodig installatie van uw nieuwe booking engine? We geven advies, bijstand, of zelfs het installeren voor u gratis. U kiest.
7.Verzamel alle gestorte bedrag - Alleen Instant World Booking kunt u kiezen de aanbetaling bedrag dat u wenst te verzamelen van uw klanten.
8.Verzamel saldi van de gasten met een creditcard - (Optioneel) Maak gebruik van onze optionele betalingssysteem om saldi te verzamelen op een later tijdstip van uw klanten. In combinatie met onze booking engine, IWB Payments biedt een compleet credit card acceptatie oplossing voor uw hotel.  Meer informatie over IWB Betalingen
9.Waarderingen - (Optioneel) Verzamel beoordelingen van uw klanten en deze weergeven op uw website of reservering pagina. Uw boeking engine integreert automatisch met onze recensies systeem, waardoor u te verzamelen en waardevolle informatie te delen van uw klanten.
10.Beste Economie Garantie - Als u momenteel een andere provider's booking engine te gebruiken voor uw hotel, hostel of bed and breakfast, wij garanderen dat we dezelfde of betere service te bieden voor een betere economie. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op en vraag. Dus, waarom niet beginnen met sparen vandaag?  Contacteer ons
RussiaInstantBooking Links:    Russia Instant Booking Homepage  |   Ondersteuning  |   Suggereren een hotel  |   Zoek hotels  |   Hotel Reviews  |   Schrijf een review  |   Score Sign-in  |   Abonneren op de nieuwsbrief  |   Uitschrijven   |  Volg ons op Facebook   |     |  Volg ons op Twitter   |     |  
Met behulp van onze Services:    Algemene Voorwaarden  |   Privacy & Veiligheidsbeleid  |   Hoe het werkt  |   Voeg uw Hotel  |   Werken bij ons  |   Booking engine   |   Channel management   |   Affiliate Programma   |   Link naar ons   |   Betalingen System   |   Receptie Software   |   XML Feeds
Instant World Booking Global:    Russian Goedkope Hotels  |   Russian Jeugdherbergen  |   Russian Goedkope Bed & ontbijt