Russia Instant Booking.com
Nume de utilizator / Adresa de e-mail

Parola
Ti-ai uitat parola?
Nu e un membru?  Înscrieți-vă aici
Hoteluri?  Inregistreaza-te GRATUIT
Programe afiliate Link Russia Instant Booking rezervare motor
 

Lucreaza cu noi

    Hoteluri, Pensiuni și B & BHoteluri, Pensiuni și B & B Programe afiliatePrograme afiliate Rezervare motorRezervare motor Gestionarea canalelorGestionarea canalelor Link către noilink Russia Instant Booking Lanţuri hoteliereLanţuri hoteliere Agenţii de turismAgenţii de turism
 
Pagina principala

Lucreaza cu noi

Trimiteți un hotel

Cea de motor

Manager de canal

Programul de afiliere

Link către noi

Hoteluri, Pensiuni și B & BHoteluri, Pensiuni și B & B

Hoteluri, Pensiuni și B & B - Lucreaza cu noi

Pe proprietatea de caracteristic RussiaInstantBooking.com. Este absolut gratuit! Adaugati hotelul la rețeaua noastră de marketing la nivel mondial, și a vedea creșterea dvs. de expunere on-line ca niciodată înainte.

Adaugati hotelul dumneavoastra

Indiferent de modul în care măsurați profitabilitatea, Instant World Booking poate crește rentabilitatea investiției (ROI). Iată cum: Numai Instant World Booking retine comision redus cu 8% pentru rezervări online. Probabil știți deja că, practic, toate celelalte servicii online, taxa intre 10% -30%. Deci, chiar dacă utilizați servicii de rezervare multiple, profitul crește marja pentru fiecare rezervare pe care il veti primi de la RussiaInstantBooking.com.

O strategie de marketing corect executate on-line poate creste marja de profit a unui hotel cu până la 20% sau mai mult într-un an. Russia Instant Booking ofera instrumentele necesare pentru a vă permite pentru a atinge aceste obiective. Iată de ce suntem mai bine la ajutându-vă să crească profiturile:

1.Cel mai mic cost - Stop overpaying pentru rezervări online. comisioane Instant World Booking încep de la numai 8%. Nu există nici o taxă de membru.
2.Expunerea maximă și de trafic - Listarea dvs. gratuit include publicitate simultan pe mai multe dintre portalurile noastre de web foarte bine direcționate (peste 100 în total). Acest lucru este în plus față de rețeaua noastră extinsă de afiliati.
3.15+ Pagini traduse pentru hotel - ta Numai Instant World Booking vă oferă 15 sau mai multe pagini distincte doar pentru proprietatea dumneavoastra. Ai avut noroc pentru a obține mai mult de o pagină din alte servicii. Fiecare pagină este optimizat motorul de căutare, și tradus gratuit la una dintre limbile din lume cele mai populare.
4.Nu efectuați o plată pentru noi - Nu există taxe de membru, iar comisionul nostru este colectat sub forma unui depozit de oaspete. Nu efectuați o plată pentru noi. Aveți garanția unei garanții de card de credit (le-am validat deja cartela), și se colectează soldul neachitat direct din oaspetele dvs. în momentul sosirii.
5.Un număr nelimitat de fotografii - Doar Instant World Booking vă permite să prezentați un număr nelimitat de fotografii gratuite cu reclama ta.
6.Opinii si impresii ale turistilor - Va prezentam unul dintre sistemele cele mai intuitive de revizuire on-line pentru oaspeți. Sistemul nostru de rating include un algoritm de proprietate pentru componentele de revizuire de ponderare, rezultând într-o bază mai corectă pentru proprietățile bazate pe satisfacția clienților clasament. dacă utilizați Instant World Booking pentru motorul dvs. de rezervare, puteți prezenta, de asemenea, opiniile clienților pe site-ul propriu.
7.Utilizați propriile politici de anulare - utilizați propriile politici, nu a noastră. În cazul în care aveți nevoie de ajutor de colectare de la un oaspete, încercați serviciile noastre de plăți opționale.
8.2 moduri de mare pentru persoane la Reserve - în timp ce rezerve instant este cea mai bună metodă de a utiliza, numai Instant World Booking oferă o alternativă complet automatizat pentru rezervări numai cerere.
9.Actualizări automate Calendar - Utilizați fluxuri automate pentru a actualiza calendarul de la doar o singură sursă sau software-ul recepție. Noi am aranjat chiar și pentru reduceri dacă doriți să încercați unul dintre partenerii noștri de management al canalului.
10.Pay-per-clic Publicitate - căutare Topul organice nu mai sunt suficiente. Veți plăti nimic pentru a lista cu Instant World Booking. Apoi vom dezvolta și menține o campanie de publicitate Google pay-per-clic pentru proprietatea dvs. pe care le-ar costa sute de dolari pentru a menține de unul singur.
11.Rezervare Motor pentru site-ul dvs. - Opțiunea perfectă pentru creșterea instantaneu ROI, oferind tehnologie de vârf și rezervări low cost pentru site-ul tau. Să profite industriei cea mai scăzută rată de comision de 1,9%, atunci când utilizați rezervele noastre opționale, on-line pentru site-ul dumneavoastră.
12.Cea mai bună garantare Economie - Dacă utilizați în prezent un alt furnizor de serviciu pentru un hotel, vă rugăm să contactați Instant World Booking. Va garantam ca putem oferi același sau o îmbunătățire a serviciilor pentru o mai bună economie. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și întrebați.  Contacteaza-ne
13.Gratuit online Strategia de marketing de consultare - Doriți să crească profitul cu cel puțin 20%? Va putem ajuta sa dezvolte strategia corecta. O strategie pusă în aplicare cu atenție și poate fi low-cost, dar de mare impact. Dacă ești nou la serviciile noastre, puteți programa o consultare telefonică gratuită pentru a vă ajuta să dezvolte strategia de marketing on-line dreptul. Vă rugăm să sunați astăzi sau trimite un e-mail pentru a programa o consultare gratuit.  Contacteaza-ne

Adaugati hotelul dumneavoastra astăzi

Pentru început un anunț gratuit pentru camera de hotel (niciodată nu ne plătesc nimic), și începe să crească rezervele și profitul cu serviciul de lider low-cost pentru comercializare de hotel online.

Programe afiliatePrograme afiliate

Programe afiliate - Lucreaza cu noi

Dacă dețineți sau să folosiți orice tip de site, poti deveni un afiliat al Instant World Booking. Programele noastre afiliate vă permite să câștigați bani în plus, cu site-ul dvs. de trafic generați bani.

Va oferim o selecție incredibilă de programe afiliate de a alege. Mai bine încă, Instant World Booking oferă singurele programe de afiliere, care nu necesită înregistrare. Asta-i drept, nu de așteptare pentru email-uri și parole de la centre de sprijin internațional. Și, atunci când este vorba de simplitate, programele noastre pot fi implementate în mai puțin de 10 minute. Check out demo-uri afiliat programului nostru și alege metoda potrivită pentru tine.  Tipuri de programe afiliate

Programe de afiliere pentru Hoteluri

O formă populară de program de afiliere este motorul de rezervare personalizat pentru camera de hotel, pensiune sau B & B site-ul web. În cazul în care folosiți serviciul nostru rezervare online, puteți beneficia de motorul nostru de rezervare extrem de personalizate. Acest lucru vă permite să captura sigure, a confirmat rezerve chiar pe site-ul propriu. chiar îl puteți utiliza pentru a accepta carduri de credit de la clienții dumneavoastră. Instant World Booking ofera cel mai mic disponibile oriunde cost pentru acest serviciu.  Rezervare pentru site-ul dvs. de hotel, pensiune sau B & B

Programe de afiliere pentru Directoare hotel

Daca doriti sa sunt dotate cu un director de hoteluri de pe site-ul dvs., sau deja au unul, se adaugă capacitatea de rezervare instantanee cu Instant World Booking. Poate că vă configurați un site nou, și doresc să aibă capacitatea de rezervare de călătorie prin adăugarea unui director de hotel. Aveți posibilitatea să utilizați inventarul nostru de proprietăți pentru a publica un motor de rezervare pe site. Instant World Booking ofera o solutie-white label pentru adăugarea unui indice de hotel și rezervări hoteliere chiar pe site. Putem introduce această capacitate de a tine cu o soluție surprinzător de simplu, și la cost zero, pentru tine.

Dacă aveți deja un director cazare, capacitatea esențială de a oferi rezervări on-line direct de pe site-ul dvs. este o modalitate puternică de a îmbunătăți serviciile online, și să crească veniturile. Chiar dacă vă oferă deja o anumită metodă de a face rezervări pe site-ul dvs., adăugând canale suplimentare de rezervare poate crește dramatic valoarea site-ului. Instant World Booking poate realiza această valoare pentru tine prin adăugarea unui canal de rezervare.

Aflați mai multe despre programele noastre afiliate, a se vedea demo-uri, și de a începe în doar câteva minute.  Noțiuni de bază cu programe de afiliere

Programe de afiliere pentru companiile de servicii de călătorie

În cazul în care sunteți un agent de turism, vinde excursii sau activități, au un site de turism, sau de a efectua orice tip de consultanță de călătorie, putem stabili un program de afiliere personalizat doar pentru tine. Există întotdeauna modalități suplimentare pentru a valorifica traficul site-ul dvs. primește. Un program de afiliere personalizat poate fi modul perfect de a crește atât de trafic și de internet profiturile. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru a afla ce un program personalizat motor de rezervare sau afiliat poate atinge pentru site-ul dumneavoastră.  Contacteaza-ne

Programe de afiliere pentru oricine

Practic, oricine cu un site web poate face bani cu programul nostru de afiliere. Noi oferim o noua forma unica de program de afiliere numit Auto-Program de afiliere nostru. Se numește acest lucru, deoarece este atât de ușor, practic oricine, fără experiență de programare poate pune în aplicare pe site-ul lor. Nu există nici un semn-up-uri sau alte forme de cont pentru a completa. Tot ce trebuie să faceți este să copiați un cod simplu pe care le oferim în site-ul dvs., adăugați adresa dvs. de e-mail, și ați terminat. Codul plasează un link atractiv și discret pe site. Atunci când cineva face clic pe link-ul de a utiliza serviciul nostru pentru a rezerva de călătorie, veți câștiga un comision.

Pentru a configura rapid link-ul pe site-ul dvs. pentru Auto-Afiliere Programul nostru, a se vedea:

Link către noi
Mai multe informații despre programul nostru Auto-Afiliere

Motoare de înregistrare pentru site-ul dvs.Rezervare pentru site-ul dvs. de hotel, pensiune sau B & B - lucrează cu Russia Instant Booking

Alege un motor mai bun pentru rezervare la un hotel, pensiune sau bed & site-ul mic dejun

Instant World Booking oferă un motor de rezervare cu mai multe personalizare pentru site-ul dvs., flexibilitatea cu depozite ale clienților, precum și configurarea mai ușoară. Cel mai important, este mai ieftin decât orice motor de rezervare puteți găsi pentru camera de hotel. Ne vom instala chiar și pentru tine la nici un cost. Vă rugăm să verificați alte sisteme de rezervare pentru site-ul dvs., apoi comparați cu Instant World Booking.

Numai Instant World Booking oferă o garanție de cel mai bun economie. Dacă vă gândiți la un alt serviciu cu caracteristici similare, anunțați-ne. Va garantam ca vom oferi același serviciu (și, de obicei, mai bine), la un preț mai mic. De ce nu crește marja de profit de azi?

Aflați mai multe despre motoare Hotel Rezervare și vezi demo-uri

au deja un motor de rezervare pentru un hotel, B & B sau site-ul pensiune?

Interesați acum despre reducerile noastre speciale atunci când comutați astăzi de la un furnizor concurent.  Contacteaza-ne

De ce este Instant World Booking cea mai bună alegere pentru motorul dvs. de rezervare?

Complet integrat, mai multe caracteristici, costuri mai mici, mai multe limbi, multi-valută, etc ... Vezi link-ul de mai sus pentru o listă completă de caracteristici și beneficii oferite doar de Instant World Booking. De asemenea, a verifica demo-uri care arată exact cum motorul dvs. de rezervare va lucra pe site.  Ca și alți parteneri de hotel, dacă sunteți în căutarea de modalități de a crește rentabilitatea investiției (randamentul investițiilor), motorul nostru de rezervare vă poate da un impuls imediat în marja de profit.

Alege Instant World Booking nu numai pentru a crește profiturile, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului. Vizualizați demo-uri noastre, atunci contactați-ne astăzi pentru a începe. Încercați fără nici o obligație și fără costuri de instalare.  Pentru un hotel, nu există nici o soluție mai bună de rezervare.

Gestionarea canalelorGestionarea canalelor - lucrează cu Russia Instant Booking

Deci, ce este managementul canalelor? Aveți posibilitatea să gestionați calendarul dvs. doar o singură dată, dar populează multe site-uri de rezervare simultan. Acum, IWB si conexiune oferta MyAllocator la peste 150 de site-uri, plus GDS, pentru un preț scăzut. Avantajul este economie de timp incredibile și comoditate. Puteți elimina ore și ore de lucru în fiecare săptămână, de gestionare calendare pe mai multe site-uri web.

IWB a incheiat un parteneriat cu MyAllocator de ani de zile, oferind una dintre cele mai bune soluții pentru managementul canalelor și managementul proprietății. Datorita parteneriatului nostru unic, există beneficii disponibile numai pentru proprietățile care devin membri ai MyAllocator din interfața IWB. De fapt, aceste beneficii sunt unice pentru IWB utilizatori.

Beneficiile utilizarii MyAllocator cu IWB:
  • Încercare gratuită. Apoi, preturi incepand de la doar 25 $ pe lună.
  • Utilizați calendarul IWB pentru drum liber. Mulți utilizatori sunt de acord că interfața noastră Calendar este cel mai intuitiv și mai avansat pentru gestionarea disponibilitatea. Este gratuit și caracteristici similare sunt disponibile doar la un cost de la alți furnizori.
  • Instant World Booking este singurul serviciu conectat la MyAllocator care oferă atât un site de rezervare (distribuție) și un sistem de administrare a proprietății.
  • IWB vă oferă acces la interfața completă MyAllocator. Este toate disponibile pe interfața IWB, și nu este nevoie să se conecteze la 2 sisteme simultan.
  • Toate rezervările de la toate canalele vor apărea pe o listă integrată de rezervare. Acesta este același instrument eficient de rezervare sunteți deja obișnuiți să pe interfața IWB.
Aflați mai multe despre managementul canalelor de hotel

Veți obține integrarea perfectă între site-ul de rezervare Engine dvs. și toate canalele. Utilizați Rezervarea motorului IWB pe site-ul dvs., și nu vă faceți griji cu privire la sincronizarea calendarului cu site-uri de rezervare externe. Motorul nostru este o soluție avansată care va îmbunătăți experiența clienților dvs. de rezervare.  Contacteaza-ne

Link către noiLegătura cu noi la Russia Instant Booking

Au un site web? Link catre noi

Dacă aveți un site web, știți deja că obținerea de calitate link-uri de intrare este cheia succesului cu motoarele de căutare. Deci, ai nevoie de link-uri și avem nevoie de link-uri, de asemenea. În cazul în care sunteți un hotel, folosiți serviciile noastre, publicitate pe site-ul nostru, să contribuie la site-ul nostru, sau să călătorească cu noi, luați în considerare adăugarea unui link pe site-ul dvs. pentru a RussiaInstantBooking.com. Poate că îți place pur și simplu ne. Adăugați un link și arată sprijinul dumneavoastră. Vom fi foarte recunoscători.

Crearea de link-uri de site-ul nu a fost niciodată mai ușoară. Check out formatele link personalizat și bannere. Adăuga un link către site-ul dvs. în câteva minute. Chiar și personaliza link-uri profunde la anumite pagini de pe site-ul nostru:

Creați link-uri personalizate pentru site-ul dvs.

Cum de a câștiga bani cu Link-uri

Converti link-uri obișnuite de pe site-ul dvs. în link-uri câstig. A se vedea pagina de mai sus pentru mai multe despre modul de a schimba link-urile dvs. obișnuite în link-uri afiliate, care au potențialul de a face bani. Programul nostru Auto Afiliere vă permite să adăugați adresa dvs. de e-mail la un link obișnuit. Apoi câștiga 25% comisioane pe orice clienții care ni le trimiteți. Este ușor, și nu există înregistrări. Pur și simplu creați link-urile dvs., adăugați adresa dvs. de e-mail, iar tu ești terminat.

Lanţuri hoteliere (grupuri)Lanţuri hoteliere (grupuri)

Lanţuri hoteliere (grupuri) - Lucreaza cu noi

Dacă întrețineți sau reprezintă un lanț (grup) de hoteluri, capacitatea de a gestiona toate proprietățile dvs. rapid este o prioritate ridicată. Conturile cu lanț vă permit să gestionați toate proprietățile hotelului, cu doar un singur cont. Instant World Booking oferă o viteză și eficiență de neegalat, chiar dacă aveți doar câteva hoteluri. Vizualizați și gestionați toate hotelurile dvs. de la doar o singură interfață.

Pentru început un hotel lanț (Group) Cont

Motoare de rezervare pentru hotel Lanturi

O altă modalitate foarte bună de grup poate lucra cu Instant World Booking este de a folosi motorul nostru de rezervare pentru site-uri web la un hotel. Motorul nostru de rezervare oferă caracteristici avansate și integrare, precum și un cost redus, care este garantat de a bate orice serviciu concurente. Cu Instant World Booking, puteți obține site-uri web la un hotel configurat cu rezervele noastre online, în termen de 24 de ore. Nu are importanță dacă ai doar câteva hoteluri, sau mai mult de o sută. Noi vă putem seta cu o soluție de rezervare online mai bună, la un cost mai mic în termen de doar câteva zile.  Contacteaza-ne

Agenţii de turismCompanii de servicii de turism la Russia Instant Booking

Agenții de voiaj și companii de servicii de voiaj - Lucrează cu noi

Vindem hoteluri noastre pentru clienții dumneavoastră, și de a câștiga un comision. Nu aveți nevoie de un site web. Pur și simplu utilizați link-urile pe care le oferim cazare pentru clienții rezervarea dumneavoastră. Sau, trimite link-uri către clienții dumneavoastră. Ele pot rezerva direct pe site-ul nostru. Noi urmări fiecare rezervare și vă va trimite 25% din comisioanele de rezervare pe care le generați. Tot ce avem nevoie pentru a urmări activitatea este adresa de e-mail. Este ușor.

Vindem hoteluri cu link-uri care se poate urmări

RussiaInstantBooking Link-uri:    Russia Instant Booking Pagina principala  |   A sustine  |   Sugerați un hotel  |   Caută hoteluri  |   Comentarii despre hotel  |   Scrie o recenzie  |   Vizitator conectat  |   Aboneaza-te la Newsletter  |   Dezabonare   |  Alatura-te noua pe facebook   |  Alăturați-vă pe Google+   |  Urmați-ne pe Twitter   |  Urmăriți-ne pe YouTube   |  Urmați-ne pe Instagram
Folosind serviciile noastre:    Termeni și legi  |   Securitate și confidențialitate  |   Cum functioneaza  |   Trimiteți-vă Hotel  |   Lucreaza cu noi  |   Rezervare motor   |   Gestionarea canalelor   |   Programe afiliate   |   Link către noi   |   Sistem de administrare a proprietății   |   Fișiere XML
Instant World Booking Global:    Russia Hoteluri - Rezervări  |   Russia pensiuni - Rezervări  |   Russia Cazare și mic dejun - Rezervări