Russia Instant Booking.com
Uporabniško ime / E-poštni naslov

Geslo
Ste pozabili geslo?
Ne včlanjeni?  Prijavite tukaj
Hoteli?  Ustvarite brezplačen račun
Partnerski programi Povezavo Russia Instant Booking plačilne storitve rezervacija motor
 

Affiliate program

 
Domača stran

Sodelujte z nami

Dodaj Hotel

Rezervacija motor

Vodja kanala

Affiliate program

Link to Us

Postanite AffiliatePostanite Affiliate

Kakšne so koristi, ki povezuje program Affiliate s Russia Instant Booking

Preprosto, si zasluži najvišjo provizije na voljo od vaše spletne strani prometa ustvarja. Monetizovati vaš promet, ki jih ponujajo obiskovalci vaše spletne strani visoko kakovost namestitve rezervacijsko službo. Naši affiliate programi so lažje delo z (se vzpostavi v manj kot 10 minut po navodilih spodaj). In lahko, naš affiliate programi po meri na vašo spletno stran, in da izpolnjujejo svoje specifične cilje in potrebe.

Industrije najvišje stopnje provizije na voljo za affiliate program.
Prosto se pridružijo.
Naše seemless tehnično povezovanje je hiter in enostaven za uporabo. Lahko celo ga namestite za vas, da vaše zahteve.
Za najpreprostejši izvajanje (dobil vzpostavi v nekaj minutah), nudimo neomejeno izbiro meri povezav in pasic za vašo spletno stran.  Affiliate Program Povezave
Zaslužite provizij do 30 dni. Naši piškotki bodo sledili obiski in pridržke tudi 30 dni po njihovem prvem obisku.
Poročila bodo spremljali vaše plače in vam povem točno koliko pridržkov iz vaše spletne strani obiskovalcev.
Naša globalna blagovna znamka je spoštovan in kakovosti storitev. To pomeni, da brez težav rezervacij in provizije za vašo spletno stran.
Naša vmesnik je večjezična in multi-valuto. To pomeni, da boste zaslužili višje provizije, ki jih privablja obiskovalce iz bolj raznoliko občinstvo po vsem svetu.

Affiliate program z Instant World Booking se lahko izvajajo na vaši spletni strani v manj kot 10 minut. Vendar pa imamo več možnosti, da lahko izpolnijo najbolj prefinjene potrebe naših partnerjev. Na primer, če želite popolnoma nadzor vaše izkušnje uporabnikov, boste morda želeli program belo etiketo. Beli program etiketo, vam bodo omogočile gostovanje vaših lastnih storitev, vključno z rezervacijo na tisoče posameznih objektov, ki jih je mogoče neposredno pridržane na vaši spletni strani. Naša učinkovita rešitev XML, vam bo omogočil hitro izvajanje programa belo etiketo (glej metodo 5 spodaj).

Oglejte si spodnje možnosti izbrati, katera metoda je najboljša za vas.


Metoda 1  -  Affiliate Program povezave in pasice, najenostavnejši način, da postane affiliate

Širok razpon besedilne povezave, gumbe in pasice so na razpolago za izboljšanje vaše spletne strani, menjalna razmerja povečati in povečati svoje prihodke. Zaslužite 25% provizijo od danes. To je najvišja stopnja provizije na voljo za nastanitev affiliate program s samodejno nastavitev.

Russia Instant Booking ponuja najenostavnejši in najhitrejši način, da bi začeli z affiliate program. Ni znaka-ups, in ne čaka predstavnika iz druge države v stik z vami. Vi sami ustanovi, in ustvarjanju svojega affiliate povezave lahko traja manj kot 10 minut. Vse kar potrebujete je e-poštni naslov, da bomo lahko spremljali vaše rezervacije in prihodki, in pošilja poročila s tabo.

Ustvarite svoj affiliate povezave sedaj. Pojdi na Affiliate Program Povezave


Metoda 2  -  Za spletne Hotel

Če ste lastnik ali voditi hotel, hostel ali B & B, lahko affiliate program pomeni namestitvi nove Rezervacije motorja na vaši spletni strani. Zaslužite prihodki od zbiranja vlog, ki vam ga Rezervacije motorja.  Russia Instant Booking ponudi najnižjo ceno za rezervacijo motor na vaši spletni strani hotela.

Če potrebujete nov spletni rezervacijski sistem, ali pa samo želite izvedeti, kako prihraniti denar in povečanje dobička z novim online rezervacijski sistem, pojdite na Rezervacije motorja za svoj hotel, hostel ali B & Spletna stran B

Seveda, če ste lastnik hotela, in želijo zaslužiti več prihodkov, ki jih omogoča vašim obiskovalcem, da knjigo drugih lokacij v vaši regiji, državi ali po svetu, si oglejte enega od naših drugih metod affiliate program.


Metoda 3  -  Quick Search Bar

Quick Search Bar je primeren za skoraj vsako spletno stran, in se lahko izvajajo tudi v nekaj minutah. Ta affiliate program značilnosti majhen del kode HTML, ki jih je mogoče vstaviti na vaši domači strani, ali celo vse strani na vaši spletni strani. Koda prikaže privlačno iskanje bar, ki združuje odlično z vaše spletne strani. To je večjezična, in omogoča, da skoraj vsi obiskovalci vaše spletne strani, da rezervirate namestitev preko naših zanesljivih vmesnika. Mi tudi sledenje obiskovalcev klikov z našo piškotek tehnologijo, ki omogoča, da zaslužite provizijo, tudi če obiskovalec vrne do 30 dni kasneje, da izrazi pridržek.

Se je začel danes, in zaslužili 25% provizijo. To je najvišja stopnja provizije za vsak affiliate program z le 10 minut setup.

Metoda 3     "Quick Search Bar"    Navodila za namestitev


Kliknite tukaj za demo
Nastavite affiliate program v nekaj minutah. Vse kar potrebujete je tukaj.

S Quick Search Bar, lahko obiskovalci na vašo spletno stran hitro iskanje hotelov in drugih nastanitvenih neposredno iz vaše domače strani ali katere koli strani na vaši spletni strani. Uporabnik je predstavljen s privlačno in elegantno iskalno polje, ki jim omogoča, da najdejo in rezervirajo potovanja kjerkoli na svetu. Lahko izberete svoj materni jezik, pravico iz vaše strani. Izberete začetno privzeti jezik, ki bo prikazal, čim večjo integracijo z vaše spletne strani.

S to metodo, izberete lokacijo na vaši spletni strani, kjer želite vstaviti iskalno vrstico. Pripravljeni morate biti, da posodobite HTML kodo vaše strani.

Korak 1:  Izberite barvo ozadja od mesta, kjer bo vstavil iskalno vrstico.Korak 2:  Izberite privzet jezik za iskanje bar.Korak 3:  Vpišite vaš e-poštni naslov, katerega bomo uporabili, da bi spremljali vaše affiliate provizije.Korak 4:  Kopirajte in prilepite naslednjo HTML kodo na vašo spletno stran. Kopiraj vse kode, in se prepričajte, da se vstavi točno tam, kjer želite iskalno vrstico se pojavi. Bodite previdni, da ne spremenite kodo, če veš točno, kaj počnete, ker to lahko vpliva na delovanje vašega affiliate programa.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist.php?&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Book hostels - Kakovosti prazniki - Russia Instant Booking" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com/popular-bed-and-breakfasts.php" target="_blank" title="Popular hotels" style="vertical-align:top;"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Book hotels, hostels and B&amp;B's"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->Korak 5:  (Neobvezno, za napredne uporabnike)  Če veste, kako, da napišete svoje kode HTML, lahko prilagodite obrazec za iskanje na praktično kateri koli obliki, ki jo želite. Če se odločite, da napišete svoje oblike, preskočite korak 4, in začeti z osnovnimi HTML je prikazano spodaj.


Metoda 4  -  White Label Search Bar

To je belo etiketo različica Quick Search Bar (glej metodo 3). To belo etiketo, affiliate program vključuje majhen del kode HTML, ki jih je mogoče vstaviti na svojo domačo stran, in katerokoli stran na vaši spletni strani. Koda prikaže privlačno iskanje bar, ki združuje odlično z vaše spletne strani. Ima vse prednosti 3. način. Vendar pa vključuje dodatne ugodnosti belega oblikovanja etikete. To pomeni, da vaša spletna stran grafike in oblike so se ohranili na vse rezervacije straneh. Kot Metoda 3, je večjezična, in omogoča, da skoraj vsi obiskovalci vaše spletne strani, da rezervirate namestitev preko naših zanesljivih vmesnika. Mi tudi sledenje obiskovalcev klikov z našo piškotek tehnologijo, ki omogoča, da zaslužite provizijo, tudi če obiskovalec vrne do 30 dni kasneje, da izrazi pridržek.

Se je začel danes, in zaslužili 25% provizijo.  Če želite začeti, nam pišite za ustanovitev affiliate račun.  Pišite nam

Metoda 4     "White Label Search Bar"    Navodila za namestitev


Kliknite tukaj za demo
Nastavite affiliate program v nekaj minutah. Vse kar potrebujete je tukaj.

S tem "belo etiketo" affiliate program, je vaše spletno mesto blagovne znamke ohranjati v postopku rezervacije.  S Quick Search Bar, lahko obiskovalci na vašo spletno stran hitro iskanje hotelov in drugih nastanitvenih neposredno iz vaše domače strani ali katere koli strani na vaši spletni strani. Uporabnik je predstavljen s privlačno in elegantno iskalno polje, ki jim omogoča, da najdejo in rezervirajo potovanja kjerkoli na svetu. Lahko izberete svoj materni jezik, pravico iz vaše strani. Izberete začetno privzeti jezik, ki bo prikazal, čim večjo integracijo z vaše spletne strani.

S to metodo, izberete lokacijo na vaši spletni strani, kjer želite vstaviti iskalno vrstico. Pripravljeni morate biti, da posodobite HTML kodo vaše strani.

Korak 1:  Izberite barvo ozadja od mesta, kjer bo vstavil iskalno vrstico.Korak 2:  Izberite privzet jezik za iskanje bar.Korak 3:  Vpišite svoje affiliate ID. Morate najprej nas, da pridobi vaše affiliate ID.Korak 4:  Kopirajte in prilepite naslednjo HTML kodo na vašo spletno stran. Kopiraj vse kode, in se prepričajte, da se vstavi točno tam, kjer želite iskalno vrstico se pojavi. Bodite previdni, da ne spremenite kodo, če veš točno, kaj počnete, ker to lahko vpliva na delovanje vašega affiliate programa.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist_white.php?af=myhotel2.com&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Book hotels, hostels and B&amp;B's - Kakovosti prazniki - Russia Instant Booking" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="http://www.instantworldbooking.com/best-hotels.php" target="_blank" title="Cheap Hostel reservations" style="vertical-align:top;"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Hotel reservations"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->Korak 5:  (Neobvezno, za napredne uporabnike)  Če veste, kako, da napišete svoje kode HTML, lahko prilagodite obrazec za iskanje na praktično kateri koli obliki, ki jo želite. Če se odločite, da napišete svoje oblike, preskočite korak 4, in začeti z osnovnimi HTML je prikazano spodaj.


Metoda 5  -  White Label Affiliate Program z Unlimited za personalizacijo

Za popoln nadzor nad vašo izkušnjo uporabnikov, izberite popolnoma bele rešitev etiketo. Belo etiketo, affiliate program vam omogoča, da so skoraj vse informacije o tisočih hotelih neposredno na vaši spletni strani. Uvozite te podatke z učinkovito XML feeds. Sami nadzorujete, kako uporabniki navigacijo in iskanje vaše spletne strani, in na koncu izbrali hotele rezervirati. Rezervacije so nato potrdili z uporabo naših varnih vmesnik, prilagojene, da se ujemajo vaši spletni strani.

Če želite začeti, nam pišite za ustanovitev affiliate račun.  Pišite nam

Kdo lahko uporablja belo oznako affiliate program ali booking engine?
Vsak, ki ima spletno stran, in sposobnost za delo z datotekami XML, lahko izvajajo belo oznako affiliate program na njihovi spletni strani. Belo rešitev nalepko lahko močno poveča donosnost vaše spletne strani.

Hosting imenik hotelov.  Če ste gostitelj imenik hotelov ali vodi združenje objektov, lahko naše booking engine je treba izvesti za zagotavljanje online rezervacija zmogljivosti na vaši spletni strani. To je pomembna sposobnost, ki lahko močno poveča donosnost vaše internetne prisotnosti. Prav tako lahko povečali vrednost vašega hotela partnerstev.
Potovalne storitve spletne strani  Če imate potovalne spletne strani, ali katero koli spletno mesto z lokalnimi in regionalnimi službami, lahko imenik hoteli dopolnitev trenutne ponudbe. Ponuditi več storitev za vaše obiskovalce, vključno z rezervacijo hotela zmogljivosti na vaši spletni strani.
Hotel Chains.  Če vam je uspelo verige hotelov, ali hotel združenje, lahko gostitelj rezervacije za vse svoje lastnosti, na vaši spletni strani. To bo močno povečalo učinkovitost in vrednost vašega sodelovanja z vsako hotel.
Hotel Assocations.  Če si hotel združenje, funkcija online rezervacije za vsako od vaših hoteli neposredno na vaši spletni strani. Poleg tega nudijo vsak hotel sposobnost, da sprejme takojšnje rezervacije iz svoje spletne strani. Paleto storitev, ki jih ponuja, vključno s trženjem, plačila in rezervacije motorjev, lahko vsak poveča dobiček vašega hotela članov. S ponudbo te storitve po zelo nizkih stroških za svoje hotele, vrednost člansko goes up. Povečajte celoten potencial vaše spletne strani društva, vključno z belo oznako affiliate program na vaši spletni strani.

Za napredne uporabnike, izvajanje belo oznako affiliate program z uporabo XML tehnologije je relativno hitro in enostavno. Mi lahko svetujemo in vam pomagamo pri vseh korakih izvajanja. Ko bo končano, boste imeli popoln nadzor in dostop za iskanje in rezervacijo vaših lastnosti na vaši spletni strani. Ali pa dostop do naših popis tisoče lastnosti za neposredno uvrstitev na vaši spletni strani.

Preverite, kako lahko naš affiliate belo etiketo program poglej na vaši spletni strani.  Glej Affiliate Program demo

Delo z našo belo oznako affiliate program zahteva, da uporabniški račun, zato nas kontaktirajte še danes, da bi začeli.  Pišite nam

Več o naših XML izvedb.  Glej XML API Guide

RussiaInstantBooking Povezave:    Russia Instant Booking Domača stran  |   Podpora  |   Predlagajte hotel  |   Išči hotele  |   Hotel  |   Napišite mnenje  |   Gost Prijava v  |   Naročite se na novice  |   Odjavi   |  Pridružite se nam na Facebooku   |     |  Sledite nam na Twitterju   |     |  
Uporaba naših storitev:    Pogoji & Pogoji  |   Zasebnost in Varnostna politika  |   Kako deluje  |   Dodajte vašo Hotel  |   Sodelujte z nami  |   Rezervacije motorja   |   Kanal za upravljanje   |   Partnerski programi   |   Link to Us   |   Plačila sistem   |   Sprednja Desk Software   |   XML Feeds
Instant World Booking Globalni:    Russian Poceni hoteli  |   Russian Poceni Hostels  |   Russian Poceni Nočitev z zajtrkom