Russia Instant Booking.com
Uporabniško ime / E-poštni naslov

Geslo
Ste pozabili geslo?
Ne včlanjeni?  Prijavite tukaj
Hoteli?  Ustvarite brezplačen račun
Partnerski programi Povezavo Russia Instant Booking rezervacija motor
 

Link to Us

 
Domača stran

Sodelujte z nami

Dodaj Hotel

Rezervacija motor

Vodja kanala

Affiliate program

Link to Us

Link to UsLink to Us

Priporočamo, da dodate katero koli od naslednjih povezav na vašo spletno stran.

Povezave nam pomagajo, da pošlje več pridržkov za vas, in več dobička. Povezave so eden od najpomembnejših dejavnikov za iskalnik uvrstit. Torej več povezav na spletni strani ima, bolje je njihov položaj v iskalnikih. To pomeni, da morate povezave in moramo povezav preveč.

Če imate spletno stran, morda že veste, da je pridobivanje kakovostnih zunanjih povezav zelo pomembno. Dejstvo je, trženje iskalnik strokovnjaki vedno vključiti povezavo krepitve med glavnimi prednostnimi nalogami za spletno stran. Višje iskalnik uvrstit bo imelo za posledico več prometa in več priložnosti tako za vas in nas povečala čisti dobiček.

Torej, prosim pokaži svojo podporo, ki jo povezuje na naši spletni strani. Imamo široko paleto pasic lahko izbirate. Lahko izberete tisto, ki najbolj izboljša vaše spletne strani. Dodate tudi več povezav, usmeriti svoje obiskovalce Stran s profilom lastnina vaš ali pa za branje in pisanje ocen.

Zaslužite komisije z auto-affiliate povezave.

Zaslužite 25% provizije, ki jih dajanje affiliate povezave na vaši spletni strani. To je najvišja na voljo za vse potovalne affiliate program z avtomatsko nastavitvijo komisija. Samo glej spodnjim navodilom, da se naučijo, kako postaviti visoke povezave dohodka na vaši spletni strani.
Korak 1:  Če želite prilagoditi svoje povezave s posamezno lokacijo ali hotel na naši spletni strani, vas prosimo, da izbor:

        

Korak 2 (Neobvezno):  Želite spremeniti svoje povezave v za zaslužek affiliate povezave? Instant World Booking ponuja enostaven način, da zaslužite dodaten prihodek z vaše spletne strani. Samo vnesite vaš e-poštni naslov in povezave spodaj se pretvori v affiliate povezave. Nič več narediti. Zaslužite 25% provizijo od rezervacije pošljete na naš način!  Preberite več o auto-affiliate povezave


3. korak:  Kopirajte kodo za vašo najljubšo spodnjo povezavo, da se hitro ustvari povezavo za vašo spletno stran. Izberete lahko katero koli od naših 3 glavnih spletnih straneh. Povezava na vašo priljubljeno spletno stran, ali pa jih vse izbrati.

InstantWorldBooking.com HostelTraveler.com BedBreakfastTraveler.com

Vse vrste nastanitev

Domovi, Backpackers in proračun hoteli

B & amp; Bs in GostilneEnostavno Besedilo Link 1
Včasih je najbolje, da samo vključuje preprostih besedilnih povezav. Če imate blog, socialnih medijev, ali pa samo želijo, da se vključi nevsiljiv povezavo na vašo spletno stran, poskusite preprostih besedilnih povezav.

Hoteli in prenočišča Domovi in ​​Backpackers Nočitev z zajtrkom
Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran. Spremenite označene besede za katero koli besedilo, ki ga želite prikazati v povezavi:
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije">Hoteli in prenočišča</a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije">Domovi in ​​Backpackers</a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B">Nočitev z zajtrkom</a>


Enostavno Besedilo Link 2
Tu je še en priporočilo za enostavne tekstovne povezave:

Hoteli in razlikovati počitnice Domovi in razlikovati počitnice B & amp; bs in razlikovati počitnice
Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran. Spremenite označene besede za katero koli besedilo, ki ga želite prikazati v povezavi:
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Priljubljen počitnice">Hoteli in razlikovati počitnice</a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Popust počitnice">Domovi in razlikovati počitnice</a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Izredni dopust">B & amp; bs in razlikovati počitnice</a>


Book zdaj povezave
Spodbuditi obiskovalce rezervirati zdaj s pozivom k dejanju.

Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran:
Priporočena: Kopiraj sliko v mapo, kjer so shranjene vaše spletne strani. Zamenjajte označeno besedilo s potjo, kjer ste shranili slike.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Hoteli in hostel rezervacije"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Knjiga hoteli</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Preberi ocene" style="font-family:'Arial';">Preberi ocene</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije" style="font-family:'Arial';">Knjiga domovi</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Preberi ocene" style="font-family:'Arial';">Preberi ocene</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B" style="font-family:'Arial';">Knjiga B & amp; bs</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Preberi ocene" style="font-family:'Arial';">Preberi ocene</a></div>


IWB Banner povezave
Odlična povezava za vse namene, ki prikazuje IWB (Instant World Booking) blagovne znamke na vaši spletni strani.

Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran:
Priporočena: Kopiraj sliko v mapo, kjer so shranjene vaše spletne strani. Zamenjaj rdečo poudaril besedilo s potjo, kjer ste shranili slike. Prav tako lahko spremenite zeleno izpostavil besede za katero koli besedilo, ki ga želite prikazati.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Hoteli in hostel rezervacije"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Odlične počitnice</a> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Odlične počitnice</a> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Odlične počitnice</a>


Road Sign povezave
Naši prometni znaki nudijo edinstveno potovanje temo na svojo spletno stran, za razliko od bolj tradicionalnih vezi.

Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran:
Priporočena: Kopiraj sliko v mapo, kjer so shranjene vaše spletne strani. Zamenjaj rdečo poudaril besedilo s potjo, kjer ste shranili slike. Prav tako lahko spremenite zeleno izpostavil besede za katero koli besedilo, ki ga želite prikazati.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Hoteli in hostel rezervacije"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Vrhunska počitnice</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije" style="font-family:'Arial';">Vrhunska počitnice</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B" style="font-family:'Arial';">Vrhunska počitnice</a></div>


Pokaže na povezave
Če je vaša last ali storitev pokaže na Instant World Booking, da stranke vedo.

Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran:
Priporočena: Kopiraj sliko v mapo, kjer so shranjene vaše spletne strani. Zamenjajte označeno besedilo s potjo, kjer ste shranili slike.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hoteli in hostel rezervacije"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"></a>


Priporočena Na povezav
Ali imate pregled napisana na Instant World Booking? So vaše stranke priporoča svoje premoženje ali storitev? Prenesti na priporočila vaše obiskovalce.

Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran:
Priporočena: Kopiraj sliko v mapo, kjer so shranjene vaše spletne strani. Zamenjajte označeno besedilo s potjo, kjer ste shranili slike.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hoteli in hostel rezervacije"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"></a>


Preberite Mnenja - Napišite Ocene
Spodbujajte svoje obiskovalce, da brati ali pisati preglede za svoje storitve, ali pisati preglede na splošno. Instant World Booking ponuja odlične priložnosti za potnike, da se glasi preglede, preden se pridrži.

Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran:
Priporočena: Kopiraj sliko v mapo, kjer so shranjene vaše spletne strani. Zamenjajte označeno besedilo s potjo, kjer ste shranili slike.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="hotelska pregledi"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="hotelska pregledi"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije" style="font-family:'Arial';">Knjiga hoteli</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.instantworldbooking.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="Preberi ocene" style="font-family:'Arial';">Hotelska pregledi</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="hostel pregledi"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="hostel pregledi"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije" style="font-family:'Arial';">Knjiga domovi</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.hosteltraveler.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="Preberi ocene" style="font-family:'Arial';">Hostel pregledi</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="nočitev z zajtrkom pregledi"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="nočitev z zajtrkom pregledi"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B" style="font-family:'Arial';">Knjiga B & amp; bs</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="Preberi ocene" style="font-family:'Arial';">B & amp; pregledi B</a></div>


Enostavno Banner Link 1
Za majhno, nevsiljiv banner povezavo, poskusite eno od naših preprostih oglasne povezave.

Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran:
Priporočena: Kopiraj sliko v mapo, kjer so shranjene vaše spletne strani. Zamenjajte označeno besedilo s potjo, kjer ste shranili slike.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Hoteli in hostel rezervacije"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"></a>


Enostavno Banner Link 2
Druga različica naše majhne, ​​generičnih oglasne povezave.

Kopirajte in prilepite naslednjo html kodo na vašo spletno stran:
Priporočena: Kopiraj sliko v mapo, kjer so shranjene vaše spletne strani. Zamenjajte označeno besedilo s potjo, kjer ste shranili slike.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteli in hostel rezervacije"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Hoteli in hostel rezervacije"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Mladinski domovi in ​​backpackers rezervacije"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Posteljo in zajtrkov in B & amp; gostilne B"></a>
RussiaInstantBooking Povezave:    Russia Instant Booking Domača stran  |   Podpora  |   Predlagajte hotel  |   Išči hotele  |   Hotel  |   Napišite mnenje  |   Gost Prijava v  |   Naročite se na novice  |   Odjavi   |  Pridružite se nam na Facebooku   |     |  Sledite nam na Twitterju   |     |  
Uporaba naših storitev:    Pogoji & Pogoji  |   Zasebnost in Varnostna politika  |   Kako deluje  |   Dodajte vašo Hotel  |   Sodelujte z nami  |   Rezervacije motorja   |   Kanal za upravljanje   |   Partnerski programi   |   Link to Us   |   Sistem za upravljanje premoženja   |   XML Feeds
Instant World Booking Globalni:    Russia Hoteli - Rezervacije  |   Russia Domovi - Rezervacije  |   Russia Nočitev z zajtrkom - Rezervacije